Linsesalat med græskar og gedeost

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie på en varm pande. 
  • 2 Skræl og skær derefter græskar i skiver. Kom skiverne på panden. 
  • 3 Kom også blomkålsbuketter på panden. Krydr med salt og peber. 
  • 4 Tilsæt salvie og krydr med karry. 
  • 5 Tilsæt honning, hvidvinseddike og grønne linser. Linserne skal være kogt på forhånd efter anvisningen på pakken. 
  • 6 Lad det hele stege på panden i 5-7 minutter. 
  • 7 Imens retten på panden steger, skæres rødløg og pære i skiver. Ingefær snittes fint. 
  • 8 Læg gedeost på tallerkenen, du skal servere på. Kom grøntsagsblandingen fra panden over og afslut med skiverne af rødløg, pære og ingefær. 
  • {{recipeDoneText}} Linsesalat med græskar og gedeost

Opskriften er udviklet af