Limemarineret andebryst med nudler og spinat

Sådan gør du

  • 1 Skindet trækkes eller skæres af.
  • 2 Marinaden røres sammen og kommes i en plastikpose sammen med andebrysterne.
  • 3 Stilles i køleskab i en time. Andebrysterne afdryppes (marinaden gemmes) og brunes i olie på en pande.
  • 4 Gennemsteges ved jævn varme i 15-18 min.
  • 5 Andebrysterne tages op og holdes lune under alufolie. Rødløgene skæres i strimler og svitses med hvidløg og olie på panden.
  • 6 Marinaden tilsættes og gennemkoges. Spinaten vendes i. Nudlerne koges efter anvisning på pakken og vendes med løg og spinat på panden.
  • 7 Andebrysterne skæres i tynde skiver og serveres til nudlerne.
  • {{recipeDoneText}} Limemarineret andebryst med nudler og spinat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier