Lime- og citronmarineret fårefeta

En dejlig marineret feta giver ekstra smag til salaten eller som fyld i en flute.

Sådan gør du

  • 1 Lad osten afdryppe. Bræk eventuelt i mindre stykker.
  • 2 Skær citron og lime i skiver.
  • 3 Hak persillen.
  • 4 Læg nu ost, citrusfrugter og krydderier i lag i et glas eller en skål. Hæld olie hen over, så det dækker.
  • 5 Sæt låg eller film på og stil i køleskab i minimum 12 timer. Opbevar i køleskab, men tag ud 1 time før den skal spises, så er olien flydende, og osten herligt aromatisk. Holdbarhed i køleskab 5-7 dage.  
  • 6 TIP: Rester af olien er god til dressing. Men husk, at holdbarheden er kort.  
  • 7 TIP: Brug olien og osten i en omelet. Gerne sammen med et par tomater i grove tern.
  • {{recipeDoneText}} Lime- og citronmarineret fårefeta

Opskriften er udviklet af