Leverpostejsklapsammen med syltede grøntsager

Spis indmad en gang i mellem. Leverpostej er en god kilde til blandt andet A-vitamin og jern. Vælg en leverpostej med Nøglehulsmærket, så sparer du på fedtet. 

Spis indmad en gang i mellem. Leverpostej er en god kilde til blandt andet A-vitamin og jern. Vælg en leverpostej med Nøglehulsmærket, så sparer du på fedtet. 

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/5098/20493/1920/leverpostejsklapsammen.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Andre retter","Alias":"AndreRetter"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Madpyramiden","Alias":"Madpyramiden"},{"Name":"Picnic","Alias":"Picnic"}]},{"GroupName":"Årstid","GroupAlias":"aarstid","Public":false,"Values":[{"Name":"Forår","Alias":"foraar"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="8897" data-is-banner-enabled="False">

Opskriftskategorier