Leverpostej med rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Skær løg, gulerødder og selleri i små tern.
  • 2 Svits grøntsagerne 3-4 minutter i 1½ spsk olie.
  • 3 Kom grøntsagerne i en blender eller foodprocessor.
  • 4 Kog mælk og havregryn sammen 2 minutter under omrøring.
  • 5 Lad det køle lidt af og kom det i blenderen til grøntsagerne.
  • 6 Blend det hele godt sammen og kom det i en skål.
  • 7 Skær leveren og fileten i mindre stykker.
  • 8 Blend det i en blender eller foodprocesser.
  • 9 Kom det i skålen med grøntsagerne.
  • 10 Rør æg og krydderier i.
  • 11 Smør en form og kom levermassen heri.
  • 12 Bag den ca. 1¼ time ved 180 grader.
  • 13 Bruger man et keramikfad, skal den have ca. 1½ time.
  • 14 Man kan også bage leverpostejen i små aluforme, de skal have ca. 45 minutter.
  • 15 Vend leverpostejen ud på et fad.
  • 16 Svits små tern af gulerod og selleri i olie.
  • 17 Krydr med salt og peber og drys dem over postejen.
  • {{recipeDoneText}} Leverpostej med rodfrugter

Opskriften er udviklet af