Leverpostej med bacon og champignon

Sådan gør du

  • 1 Hak lever, spæk og løg sammen i foodprocessoren.
  • 2 Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
  • 3 Pisk mælken i lidt ad gangen.
  • 4 Rør opbagningen i levermassen.
  • 5 Rør æg, salt og peber i.
  • 6 Fordel massen i en stor eller flere små smurte forme.
  • 7 Bagetiden vil variere fra 0,75-1,5 time ved 175 grader.
  • 8 Steg baconskiverne sprøde.
  • 9 Skær champignonerne i kvarte og steg dem møre i smør på en pande.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Fordel bacon og champignon ved eller over leverpostejen.
  • {{recipeDoneText}} Leverpostej med bacon og champignon

Tip

Hvis man ønsker at fryse leverpostejen, skal man fryse levermassen inden bagning.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier