Let mayonnaisecreme til laks og æg

Let mayonnaisecreme til laks og æg

Hjemmerørt mayonnaise smager meget bedre end mayonnaise på tube. Derfor rører vi først mayonnaisen, inden vi laver en velsmagende creme til laks og æg. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom æg i en lille skål, og rør med eddike og salt.
  • 2 Kom nogle dråber olie i æggeblandingen, mens du pisker.
  • 3 Hæld olie i en tynd stråle, mens du pisker, og mayonnaisen bliver tyk.
  • 4 Olie og æg skal have samme temperatur, så mayonnaisen ikke skiller.
  • 5 Smag mayonnaisen til med salt og peber.
  • 6 Tag 3/ 4 dl mayonnaise fra og kom i en skål.
  • 7 Gem resten i køleskabet.
  • 8 Vend mayonnaisen med yoghurt, lidt revet hvidløg og rogn.
  • 9 Skær rugbrød i bladtynde skiver og rist dem sprøde som chips.
  • 10 Anret laks, æg, rugbrød og spinatblade på fire tallerkener, og server med dressing.
  • {{recipeDoneText}} Let mayonnaisecreme til laks og æg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier