Lasagne på grillen

Sådan gør du

  • 1 Forkog lasagnepladerne i letsaltet vand, til konsistensen på pladerne er blød. 
  • 2 Brug en støbejernsgrillpande og sæt den på den varme grill. Du kan også vælge at bruge en almindelig pande inde i køkkenet. 
  • 3 Del oksekødet i tre dele. 
  • 4 Steg dele af oksekød på støbejernspanden. Giv det lidt olie, salt, peber og Holms den hemmelige krydderiblanding. 
  • 5 Skær peberfrugt i små stykker og læg stykkerne mellem kødet på panden. 
  • 6 Skær champignon i små stykker og kom stykkerne på panden. 
  • 7 Tilsæt hakket hvidløg på panden. 
  • 8 Skær blommetomat i skiver og læg skiverne på kødet sammen med frisk basilikum. 
  • 9 Læg nu en lasagneplade på kødet og begynd at fyld lasagnen med lag af bøffelmozzarella, baked beans, lasagneplade, bøffelmozzarella, frisk basilikum, baked beans og afslutningsvis skiver af squash og revet mozzarella. 
  • 10 Tilsæt cherrytomater på panden og vand. Luk låget på grillen og lad det hele grille i ti minutter, eller til osten er smeltet. 
  • 11 Servér skiver af friske rødløg og blommetomater til den færdige lasagne. 
  • {{recipeDoneText}} Lasagne på grillen

Opskriften er udviklet af