Lasagne med svinekød og fetaost

Server en lasagne med græsk islæt. Fetaost og krydderier gør lasagnen lækker og anderledes fra den traditionelle ret. Nyd den sammen med den friske tomat salat.

Sådan gør du

  • 1 Varm 1½ spsk olie i en gryde.
  • 2 Svits kødet ved god varme, til det smuldrer.
  • 3 Hak løgene fint og tilsæt sammen med resten af ingredienserne.
  • 4 Dæmp varmen og lad kødsovsen småkoge under låg i ca. 10 minutter.
  • 5 Smag den til.
  • 6 Pisk æggene sammen og smuldr fetaosten heri.
  • 7 Smør et ovnfast fad eller en lille bradepande med ½ spsk olie
  • 8 Læg et lag kødsovs i bunden, så et lag lasagneplader og derefter oste- æggeblandingen.
  • 9 Gentag lagene.
  • 10 Slut af med oste-æggeblandingen.
  • 11 Drys med revet ost.
  • 12 Sæt fadet på en rist midt i en kold ovn.
  • 13 Tænd ovnen på 200 grader og bag lasagnen i ca. 30 minutter til den er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne med svinekød og fetaost

Opskriften er udviklet af