Lasagne - med svinekød

Sådan gør du

  • 1 Klip lasagnedejen i plader med en saks, hvis den ikke er delt på forhånd.
  • 2 Pil og hak løget.
  • 3 Skræl guleroden og riv den på den grove side af et råkostjern.
  • 4 Varm olien i en gryde.
  • 5 Svits løg og gulerod 1-2 minutter.
  • 6 Tilsæt kødet og svits det med til det har skiftet farve.
  • 7 Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  • 8 Lad saucen småkoge ca. 20 minutter uden låg.
  • 9 Smag til.
  • 10 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 11 Kom hytteost, æg og mælk i en skål og rør det sammen.
  • 12 Smør et lasagnefad eller en bradepande (ca. 20 cm x 30 cm) med olie.
  • 13 Læg plader i bunden Derefter et lag kødsauce.
  • 14 Så et lag ostesauce.
  • 15 Gentag dette to gange mere.
  • 16 Slut med ostesauce.
  • 17 Drys gratineringsost og rasp over.
  • 18 Stil lasagnen i ovnen i ca. 35 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne - med svinekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier