Lasagne med spinat og svinekød. Hertil frisk salat af tomat og agurk

Prøv en lækker sommervariant af familieklassikeren, lasagne

Sådan gør du

  • 1 Kom olivenolie i en gryde
  • 2 Varm olien op
  • 3 Pil løg og hvidløg og hak fint
  • 4 Kom løg og hvidløg i gryden og steg uden at det tager farve
  • 5 Tilsæt svinekød og steg i 4-5 minutter
  • 6 Skyl spinat og tomater
  • 7 Hak spinat og tomater
  • 8 Kom spinat og tomat i gryden
  • 9 Lad den stege med i 2-3 minutter
  • 10 Tilsæt tomatjuice og lad det simre i ca. 15 minutter
  • 11 Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • 12 Smag til med salt og peber
  • 13 Kom lidt kødsovs i bunden af et fad
  • 14 Læg lasagneplader og dernæst kødsovs
  • 15 Forsæt til al kødsovs og alle lasagneplader er brugt
  • 16 Riv parmesanen og kom det på toppen af lasagnen
  • 17 Bag lasagnen i ca. 20-25 minutter til pladerne er møre og osten gylden
  • 18 Del lasagnen i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 19

    Tomatsalat:

    Skyl tomater og skær i både
  • 20 Skyl agurk og skær i tern
  • 21 Bland tomater og agurker
  • 22 Hak mynte over bland i salaten
  • 23 Dryp lidt citronsaft over salaten
  • 24 Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Lasagne med spinat og svinekød. Hertil frisk salat af tomat og agurk

Tip

Du kan bruge frossen spinat til lasagnen

Opskriften er udviklet af