Lasagne med spinat og svinekød. Hertil frisk salat af tomat og agurk

Lasagne med spinat og svinekød. Hertil frisk salat af tomat og agurk

Prøv en lækker sommervariant af familieklassikeren, lasagne
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom olivenolie i en gryde
  • 2 Varm olien op
  • 3 Pil løg og hvidløg og hak fint
  • 4 Kom løg og hvidløg i gryden og steg uden at det tager farve
  • 5 Tilsæt svinekød og steg i 4-5 minutter
  • 6 Skyl spinat og tomater
  • 7 Hak spinat og tomater
  • 8 Kom spinat og tomat i gryden
  • 9 Lad den stege med i 2-3 minutter
  • 10 Tilsæt tomatjuice og lad det simre i ca. 15 minutter
  • 11 Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • 12 Smag til med salt og peber
  • 13 Kom lidt kødsovs i bunden af et fad
  • 14 Læg lasagneplader og dernæst kødsovs
  • 15 Forsæt til al kødsovs og alle lasagneplader er brugt
  • 16 Riv parmesanen og kom det på toppen af lasagnen
  • 17 Bag lasagnen i ca. 20-25 minutter til pladerne er møre og osten gylden
  • 18 Del lasagnen i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 19

    Tomatsalat:

    Skyl tomater og skær i både
  • 20 Skyl agurk og skær i tern
  • 21 Bland tomater og agurker
  • 22 Hak mynte over bland i salaten
  • 23 Dryp lidt citronsaft over salaten
  • 24 Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Lasagne med spinat og svinekød. Hertil frisk salat af tomat og agurk

Tip

Du kan bruge frossen spinat til lasagnen

Opskriften er udviklet af