Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak løg og hvidløg fint, og riv gulerødder og persillerod groft.
  • 2 Rist grøntsagerne i en gryde med rapsolie i ca. 5 min. til det er mørt.
  • 3 Tag grøntsagerne op af gryden og rist kødet i 4-5 min. mens der røres i det undervejs.
  • 4 Kom de ristede grøntsager tilbage i gryden til kødet.
  • 5 Tilsæt tomatpuré, hakkede flåede tomater, salt, peber, timian og oregano.
  • 6 Steg det hele ved jævn varme nogle minutter.
  • 7 Tilsæt vand og kog kødsaucen i 20 min.
  • 8 Varm imens ovnen op til 185 grader.
  • 9 Smag evt. kødsovsen til med ekstra salt og peber.
  • 10 Læg herefter lasagnen sammen i et ildfast fad.
  • 11 Start med mornaysauce, lasagneplader og kødsauce og fortsæt rækkefølgen.
  • 12 Slut med lasagneplader.
  • 13 Øverst lægges endnu et lag mornaysauce og til sidst drysses toppen med revet ost.
  • 14 Lasagnen bages i 45 min. i ovnen.
  • Så er det spisetid! Lasagne med rodfrugter

Tip

Lav evt. en dobbelt portion lasagne, så der er mad til 2 dage.

Opskriften er udviklet af