Lasagne med porrer og svampe

Lasagne med porrer og svampe

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Svits porrer, champignoner, hakket løg og hvidløg i olien i en gryde.
  • 2 Lad grønsagerne snurre til væden næsten er fordampet.Bring mælken i kog og jævn med majsstivelse udrørt i 1 spsk. kold mælk.
  • 3 Bland grønsagerne i.
  • 4 Læg lasagneplader og grønsagsblanding i lag i et smurt ovnfast fad.
  • 5 Kom revet ost øverst.Stænk med lidt olie og sæt i ovnen ved 200 grader i en halv time
  • 6 Server flute til.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne med porrer og svampe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier