Lasagne med ising
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær mozzarellaen i små tern.
  • 3 Hak hvidløget.
  • 4 Bland tomater, oregano, hvidløg og mozzarella sammen i en skål, og tilsæt 1 tsk salt.
  • 5 Læg et par skefulde tomatblanding i bunden af et ovnfast fad.
  • 6 Læg et lag lasagneplader ovenpå, uden at pladerne overlapper hinanden.
  • 7 Læg et lag ising oven på lasagnen og herpå et lag tomatblanding.
  • 8 Læg lasagneplader oven på tomatblandingen, fisk, tomat, lasagne osv. Lasagnen skal slutte med et lag lasagneplader og et tyndt lag tomatblanding på toppen.
  • 9 Dæk fadet med stanniol, og bag i 30 min.
  • 10 Tag stanniolen af fadet, og bag lasagnen endnu 10 min.
  • 11 Servér lasagnen med brød og evt. en skål salat.
  • Så er det spisetid! Lasagne med ising

Tip

I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af