Lasagne

Lasagne

Her kommer vores bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt. Kødsaucen er smagt til med oregano og timian og så er der selvfølgelig mozzarella-ost på toppen, så din lasagne bliver dejlig sprød.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kødsauce

    Brun kødet i en stegegryde ved høj varme i lidt olie. Det er vigtigt, at kødet får god brun farve, da det giver en fantastisk smag. Tag kødet op og stil til side.
  • 2 Sautér i samme gryde løg, hvidløg og krydderurter ved mellemvarme til de er klare og bløde. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og det brunede kød og lad kødsaucen simre en god times tid.
  • 3 Medens kødsaucen simrer, laver du bechamelsaucen:
  • 4

    Bechamelsauce

    Smelt smørret i en gryde ved mellemvarme, drys mel i under grundig omrøring og tilsæt mælk gradvist mens du rører godt. Smag bechamelsaucen til med salt og peber og lad den koge igennem i et par minutter.
  • 5 Læg lasagnen sammen i et ildfast fad, med kødsauce i bunden fulgt af bechamelsauce og derefter lasagneplader. Gentag indtil al sauce er brugt og afslut med bechamel på toppen.
  • 6 Bag lasagnen ved 130° grader i 60 minutter. Fordel derefter ost over og bag yderligere 15-20 minutter ved 150°.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier