Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien i en stor gryde.
  • 2 Tilsæt kødet og brun det under omrøring.
  • 3 Hak peberfrugten, riv gulerødderne og rør det i kødet sammen med tomater, tomatpuré, rødvin og krydderier.
  • 4 Lad det simre i ca. 30 minutter.
  • 5 Rør jævnligt og tilsæt lidt vand, hvis saucen bliver for tør.
  • 6 Smelt smørret i en gryde og pisk melet i.
  • 7 Pisk mælken i lidt efter lidt.
  • 8 Lad saucen koge i et minut og smag den til med salt, peber og muskatnød.
  • 9 Fordel en smule kødsauce i bunden af et stort ildfast fad og læg skiftevis lasagneplader, kødsauce og bechamelsauce.
  • 10 Slut med et lag plader overhældt med bechamelsauce.
  • 11 Riv osten eller skær den i tynde skiver og fordel den på lasagnen.
  • 12 Drys parmesan og rasp over og bag den i 30-45 minutter ved 200˚.
  • 13 Pynt med frisk basilikum og server med grøn salat
  • {{recipeDoneText}} Lasagne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier