Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 731 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Skær løg, bladselleri og gulerod i fine tern.
  • 2 Steg disse bløde og blanke i olie, krydr med salt og peber. Kom kødet ved, og lad det simre i 10 minutter.
  • 3 Kom tomat og tomatkoncentrat ved og lad retten simre endnu 10 minutter.
  • 4 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 5 Imens laves bechamelsaucen: smelt smør og pisk melet i. Tilsæt mælken og lad saucen simre i 5 minutter.
  • 6 Smag bechamelsauce og kødsauce til.
  • 7 Anret kødsaucen, pastaplader og bechamelsauce i lag, slut med bechamelsauce og ost.
  • 8 Stil lasagnes i ovnen i 40 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne

Tip

Servér en enkel grøn salat til lasagnen.

Opskriften er udviklet af