Lasagne
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 731 kcal
  • Fedtenergi 33 %
  • 1

    Beskrivelse

    Skær løg, bladselleri og gulerod i fine tern.

  • 2

    Steg disse bløde og blanke i olie, krydr med salt og peber. Kom kødet ved, og lad det simre i 10 minutter.

  • 3

    Kom tomat og tomatkoncentrat ved og lad retten simre endnu 10 minutter.

  • 4

    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 5

    Imens laves bechamelsaucen: smelt smør og pisk melet i. Tilsæt mælken og lad saucen simre i 5 minutter.

  • 6

    Smag bechamelsauce og kødsauce til.

  • 7

    Anret kødsaucen, pastaplader og bechamelsauce i lag, slut med bechamelsauce og ost.

  • 8

    Stil lasagnes i ovnen i 40 minutter.

  • Så er det spisetid! Lasagne

Tip

Servér en enkel grøn salat til lasagnen.

Opskriften er udviklet af