Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 389 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 130 grader.

  • 2

    Puds mørbraden af, gnid den med rapsolie, og krydr med salt, peber og timian. Læg mørbraden i en stegepose, luk den og klip ’skorsten’. Læg den i et ovnfast fad og stil den i ovnen i 2 timer.

  • 3

    Imens koges bulgur iflg. emballagens anvisning.

  • 4

    Skræl rodfrugterne og skær dem i fine tern.

  • 5

    Læg ternene i en stor skål og vend dem i 2 spsk. rapsolie, salt og peber.

  • 6

    Læg dem på et stykke bagepapir, på en bageplade. Stil rødderne ind til kødet og lad dem stege med i en time.

  • 7

    Tag fadet med kødet ud, og lad kødet trække i posen. Lad rødderne blive og giv dem 200 grader i 5 minutter. Vend dem godt.

  • 8

    Skyl, tør og hak persille.

  • 9

    Vend rødderne med bulgur og dryp med citron.

  • 10

    Skær kødet i skiver og anret det med rødder og bulgur.

     

  • {{recipeDoneText}} Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Opskriften er udviklet af