Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 389 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 130 grader.
  • 2 Puds mørbraden af, gnid den med rapsolie, og krydr med salt, peber og timian. Læg mørbraden i en stegepose, luk den og klip ’skorsten’. Læg den i et ovnfast fad og stil den i ovnen i 2 timer.
  • 3 Imens koges bulgur iflg. emballagens anvisning.
  • 4 Skræl rodfrugterne og skær dem i fine tern.
  • 5 Læg ternene i en stor skål og vend dem i 2 spsk. rapsolie, salt og peber.
  • 6 Læg dem på et stykke bagepapir, på en bageplade. Stil rødderne ind til kødet og lad dem stege med i en time.
  • 7 Tag fadet med kødet ud, og lad kødet trække i posen. Lad rødderne blive og giv dem 200 grader i 5 minutter. Vend dem godt.
  • 8 Skyl, tør og hak persille.
  • 9 Vend rødderne med bulgur og dryp med citron.
  • 10 Skær kødet i skiver og anret det med rødder og bulgur.  
  • {{recipeDoneText}} Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Opskriften er udviklet af