Langtidsstegt oksecuvette med rødløg og fennikel

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 3 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 264 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 150 grader. Skær det øverste fedtlag fra kødet. Læg kødet i en gryde, der kan tåle at gå i ovnen. Alternativt en stegeso. Hæld citronsaft og rødvin ned til kødet. Mas hvidløgsfed, skær fennikel og løg i både og læg det ned til kødet. Krydr med salt og peber. Stil gryden i ovnen i 6 timer. Anret kødet med fennikel og løg.
  • {{recipeDoneText}} Langtidsstegt oksecuvette med rødløg og fennikel

Tip

Tilbehør til grydestegen kan være kogte kartofler eller kartoffelmos – og en stor grøn salat og/eller kogte grønne bønner.

Opskriften er udviklet af