Langtidsstegt marineret okseklump

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 100°.
  • 2 Læg kødet på rist over bradepanden.
  • 3 Stik stegetermometer ind, så spidsen sidder nogenlunde midt i kødstykket.
  • 4 Steg kødet, til centrumtemperaturen er 70°, det tager 3-4 timer.
  • 5 Kog lagen sammen.
  • 6 Læg det varme kød i en snæver skål eller dobbelte fryseplastposer og hæld marinaden ved, kødet skal være helt dækket.
  • 7 Lad det køle lidt, læg folie over skålen eller luk poserne tæt.
  • 8 Sæt det i køleskab 5-6 timer.
  • 9 Tag stegen op af lagen og skrab krydderierne af.
  • 10 Skær det i tynde skiver og servér med fx kartofler og en god salat.
  • Så er det spisetid! Langtidsstegt marineret okseklump

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier