Langtidsstegt lam i burger med dild og persillepesto

Server burger med byens møreste lammekød i stedet for traditionel påskefrokost.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 100 grader.  
  • 2 Dup kødet tørt, og læg det i en mindre, ildfast form.  
  • 3 Bland krydderiblandingen sammen i en skål, og gnid kødet med den.  
  • 4 Læg et stykke bagepapir hen over kødet og ned ad siderne på kødet. Dæk derefter formen godt med alufolie. Sæt kødet i ovnen i 12 timer.   
  • 5  Kom alle ingredienser til pestoen i en blender, og blend dem til grov pesto. Juster smagen med eddike, salt og sukker.  
  • 6 Pil kødet fra hinanden i trævler, og vend det med skyen i formen. Server lune burgerboller og alt det gode, der skal i, og lad gæsterne selv samle deres burger.   
  • {{recipeDoneText}} Langtidsstegt lam i burger med dild og persillepesto

Opskriften er udviklet af