Langtidsbagte nakkekoteletter med broccoli og krydderurtecreme

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 503 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 150 grader. Læg koteletterne i en lille bradepande eller et ovnfast fad. Krydr med salt, peber og revet skal fra citronen. Hæld mælken over. Vrid et stykke bagepapir op i vand og pak fadet ind i det. Stil fadet på risten, nederst i ovnen, i 4 timer. 
  • 2 Skrub og kog kartoflerne. Grill eller kog broccoli. 
  • 3 Rør skyr med presset hvidløg, finthakket persille og purløg, citron og smag til med salt og peber. 
  • 4

    Anretning

    Anret kødet med broccoli – og kartofler og creme ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Langtidsbagte nakkekoteletter med broccoli og krydderurtecreme

Tip

Hvis du kunne tænke dig en sandwich dagen efter, så steg flere nakkekoteletter til madpakken.

Opskriften er udviklet af