Langtidsbagte cherrytomater med sprød pasta

Sådan gør du

  • 1 Tomaterne skylles og lægges i en bradepande, drys med sukker, flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 2 Dryp med olie og bag tomaterne i ovnen ved 100 grader i 3-4 timer.
  • 3

    Tomaterne skal være rynkede og tørre.

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  • 4 Det er meget vigtigt at pastaen er ”al Dente”.
  • 5 Det betyder sprød og med bid i.
  • 6

    Skyl pastaen i koldt vand og tør den i et rent klæde.

    Rist hasselnødderne på en tør varm pande i 4-5 minutter eller til de er lækkert ristede.

  • 7 Lad nødderne afkøle på et stykke køkkenrulle med lidt salt.
  • 8

    Hak dem herefter groft. Vend pasta, olivenolie, nødder, finthakkede hvidløg og basilikum meget skånsomt sammen lige før servering.

  • 9 Pynt med tomater og Grana Padano.
  • 10 Server pastasalaten med et godt stykke brød.
  • {{recipeDoneText}} Langtidsbagte cherrytomater med sprød pasta

Opskriften er udviklet af