Lammerack med kantareller og rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Puds lammeracken af hvis det er nødvendigt. Skær derefter kødet ud i små bøffer med et ben på hver. 
  • 2 Kom hvidløgsolie på en varm pande og steg stykkerne af lam herpå. Krydr med salt og peber. Lad kødet stege i 2-4 minutter på hver side, eller til det er gennemnstegt. 
  • 3 Skræl persillerødder og del dem derefter på midten. Steg stykkerne på panden sammen med kantareller og blommetomater. Husk at rense kantarellerne grundigt. 
  • 4

    Palmekålssalat

    Brug en grøntsagsskræller til at skære guleroden ud i tynde skiver. Kom skiverne i en skål sammen med hakket palmekål, græskar i skiver, citronsaft, hvidløgsolie, salt, peber og frisk timian. Vend det hele sammen. 
  • 5 Når kødet er færdigstegt på panden og grøntsagerne har fået en gylden stegeskorpe, anrettes de på en tallerken sammen med palmekålssalaten. 
  • {{recipeDoneText}} Lammerack med kantareller og rodfrugter

Opskriften er udviklet af