Lammemørbrad med hvide asparges

Mængdeangivelserne i filmen svarer til en portion.

Sådan gør du

  • 1 Steg lammemørbrad på panden. Krydr med salt og Holms krudt fra lommen. Mørbradstykkerne skal stege ca. 5 minutter på en varm pande. 
  • 2 Halvér løg og steg på panden med den flade side ned. Tilsæt derefter olie. 
  • 3 Skær svampe i halve og steg også disse på panden. 
  • 4 Skræl de hvide asparges. Steg dem på panden. 
  • 5 Tilsæt havtorn appelsinsaft på panden. 
  • 6 Når grøntsagerne har fået en fin, gylden farve og stegeskorpe tages de af panden. 
  • 7 Tag løget fra hinanden så skallen fungerer som en skål. 
  • 8 Anret løgskålen på en tallerken og fyld den med de stegte svampe. Top med frisk dild og koriander. 
  • 9 Læg de hvide asparges på tallerkenen og læg lammemørbradene over. Afslut med havtorn appelsinsaften fra panden. 
  • {{recipeDoneText}} Lammemørbrad med hvide asparges

Opskriften er udviklet af