Lammemørbrad med appelsinsalat

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie på en varm pande. 
  • 2 Krydr lammemørbrad med Holms klassisk rub og steg dem derefter på panden i 5-7 minutter, eller til de er gennemstegt. 
  • 3 Skær græskar og svampe i skiver og steg skiverne på panden. 
  • 4 Halvér rosenkål og steg også disse på panden. 
  • 5 Krydr det hele godt med salt og peber.
  • 6 Hæld honning, citronsaft og olivenolie over kødet og grøntsagerne på panden, mens det hele steger. 
  • 7 Tilsæt finthakket salvie. 
  • 8 Skær blomme og appelsin i skiver og hak hasselnødder groft. 
  • 9 Kom appelsin- og blommestykkerne på en tallerken. Hæld nødder og olivenolie over. Kom også friskrevet parmesan over. 
  • 10 Kom de færdigstegte stykker mørbrad og grøntsagerne fra panden på tallerkenen. Afslut med salt og peber. 
  • {{recipeDoneText}} Lammemørbrad med appelsinsalat

Opskriften er udviklet af