Krydret lammemørbrad i kokosmüsli med pita og passionsfrugtdip

Sådan gør du

  • 1 Vend mørbrad i kokoscrumle og steg på panden i olivenolie i 8-10 min sammen med ét fed skiveskåret hvidløg og en halv skiveskåret chili (eller justér selv afhængigt af hvor stærk den er).
  • 2 Når lammet er cirka halvvejs færdigt, skærer du gulerødder, løg og snackpeber i passende størrelser og kommer det ned i panden sammen med lammet. Krydr med salt, peber og cirka en halv tsk af hver af alle de tørrede krydderier. Klem saften af en halv lime og en halv appelsin ud over.
  • 3 Lun pita på panden eller i ovnen.  
  • 4 Bland yoghurt med saft af den resterende lime, en halv finthakket chili (eller justér selv afhængigt af hvor stærk den er), 1 fed finthakket hvidløg, finthakket ingefær, passionsfrugt samt cirka en halv tsk hhv. tandoori og spidskommen. Smag til med salt og peber.
  • 5 Anret det hele på et fad eller tallerkener og klem resten af appelsinsaften ud over grøntsagerne.
  • 6 Spis pita til og dyp det grønne i dippen.
  • {{recipeDoneText}} Krydret lammemørbrad i kokosmüsli med pita og passionsfrugtdip

Opskriften er udviklet af