Lammemørbrad i hvidløgs-og timinanrøg

Sådan gør du

  • 1 Varm grillen op.
  • 2 Knus hvidløgene og læg dem i 3 dl koldt vand.
  • 3 Pensl risten med olie og gril mørbraderne 3-4 min. på den ene side over direkte varme.
  • 4 Hæld vandet fra hvidløgene.
  • 5 Fjern kødet fra grillen og kast hvidløgene direkte på kullene, så der kommer en hvidløgsrøg.
  • 6 Kast timinankvistene på og læg mørbraderne tilbage og grill dem på den anden side 3-4 min., afhængig af tykkelsen.
  • 7 Lad kødet hvile 5 min. før det skæres i tynde skiver.
  • 8 Serveres med fx grillede tomater og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Lammemørbrad i hvidløgs-og timinanrøg

Opskriften er udviklet af