Lammekoteletter med smørdampede porrer

Lammekoteletter med smørdampede porrer

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Krydr koteletterne med salt og peber. Grill eller steg lammekoteletterne 3-5 minutter på hver side.
  • 2 Skær porrene og forårsløgene på skrå i ca. 1 cm. Brede stykker. Gem porretoppene.
  • 3

    Smelt smørret på en pande og damp porrene og forårsløgene i til de er bløde. 

  • 4

    Tilsæt citronsaft og –skal, rosa peberkorn og en lille smule honning.

  • 5

    Vend det hele til det er mørt, og smag til med salt, peber og eventuelt mere citron eller honning, for at få en god balance mellem sødt og surt.

     

  • 6

    Hak de grønne porretoppe helt fint og drys på lige inden servering.

  • 7

    Retten serveres med et godt brød.

  • Så er det spisetid! Lammekoteletter med smørdampede porrer

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier