Lammekoteletter med krydderurtekartoffelmos

Sådan gør du

  • 1 Rens kotelettens ben for hinder og sener.
  • 2 Dryp lidt olie påhver side og krydr med salt og peber.
  • 3 Steg/grill koteletterneen 3-4 minutter på hver side.
  • 4 Sørg for at få en god stege-skorpe på begge sider.
  • 5 Lad koteletterne hvile et par minutter før de serveres.
  • 6 De nye kartofler skrabes og koges i en gryde uden salt tilde er møre.
  • 7 Hæld vandet fra, og rør dem sammen med olivenolie.
  • 8 Lige inden servering vendes de skårne krydder-urter i.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • 10 Et baguette halveres og flækkes.
  • 11 Rist brødene på beggesider i ovnen.
  • 12 Lige før servering gnides brødene med halvetomater, så tomat kødet gnides ned i brødet.
  • 13 Dryp lidt god olivenolie henover brødene og et drys flagesalt.
  • 14 Server en god grøn sommerlig salat til.
  • 15
  • {{recipeDoneText}} Lammekoteletter med krydderurtekartoffelmos

Tip

    Hvis koteletterne grilles, kan en krydderolie være en god idé.
  1. Lad koteletterne ligge et par timer med olie.
  2. Det giver en dejlig smag.

Opskriften er udviklet af