Lammekølle provenciale

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. 1/2 cm.
  • 2 Pil og hak hvidløgene.
  • 3 Læg de skivede kartofler i et smurt ovnfast fad eller bradepande.
  • 4 Knus tomaterne med en gaffel og bland dem med kartoflerne sammen med salt, peber, hvidløg og hakket persille.
  • 5 Hæld bouillon i fadet/bradepanden, så kartoflerne lige er dækket.
  • 6 Gnid lammekøllen med olie, salt og peber.
  • 7 Læg den oven på kartoflerne med undersiden opad.
  • 8 Steg køllen ca. 1 1/4 – 1 1/2 time ved 160 grader, til temperaturen midt i køllen er 63-65 grader.
  • 9

    Efter 45 minutter vendes køllen, så den steger gylden på oversiden

  • {{recipeDoneText}} Lammekølle provenciale

Opskriften er udviklet af