Lammekølle provencale

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. 1/2 cm.
  • 2 Pil og hak hvidløg.
  • 3 Læg de skivede kartofler i et smurt ovnfast fad eller bradepande.
  • 4 Knus tomaterne med en gaffel og bland dem med kartoflerne sammen med salt, peber, hvidløg og hakket persille.
  • 5 Hæld bouillon i fadet (bradepanden) så kartoflerne lige er dækket.Gnid lammekøllen med olie, salt og peber.
  • 6 Læg den oven på kartoflerne med undersiden opad.
  • 7 Steg køllen ca. 1 1/4 - 1 1/2 time ved 160o, til centrumtemperaturen er 63-65o.
  • 8 Efter 45 min. vendes køllen, så den steger gyldenbrun på oversiden..
  • {{recipeDoneText}} Lammekølle provencale

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier