Lammekølle med oste- og persillepasta

Sådan gør du

  • 1 Lammekøllen gnides med salt og peber.
  • 2 Der skæres små snit i køllen og hvidløg skåret i kvarte stikkes ned sammen med lidt timian. Lammekøllen lægges i en lille bradepande og brunes i ovnen ved 225 grader i 15 min.
  • 3 Ovnen skrues ned til 160 grader og vand hældes i bradepanden.
  • 4 Kødet steger videre i 1 1/4 - 1 1/2 time.
  • 5 Lad kødet hvile 15 min. før det skæres i skiver.
  • 6 Skyen serveres evt. til kødet.
  • 7 Fløde og persille kommes i en lille gryde og koges op.
  • 8 Osten røres i og gryden tages fra varmen.
  • 9 Saucen vendes med den nykogte pasta og drysses med sort peber.
  • 10 Kød i tynde skiver og broccoli serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Lammekølle med oste- og persillepasta

Opskriften er udviklet af