Sådan gør du

  • 1

    Ingredienserne til marinaden blandes sammen i en plast- eller glasskål. 

  • 2

    Kødstykkerne lægges i marinaden og blandes godt. Herefter dækkes skålen til og stilles i køleskabet. Gerne i 2 timer, hvis muligt.

     

  • 3

    I mellemtiden lægges 8 trægrillspyd i vand for at undgå, at de brænder under tilberedningen. Alternativt kan metalspyd anvendes.

     

  • 4

    Herefter blandes mynte og hvidløgsdressingen i en skål og tilsmages og krydres efter behov.

     

  • 5

    Grillen tændes og når den er helt varm pensles risten med lidt olie.

     

  • 6

    Kødstykkerne og grøntsagerne kommes på grillspyddene og krydres med salt og peber.

     

     

  • 7

    Spyddene grilles i 3-4 minutter på hver side indtil de er brunet og stegt som ønsket.

  • 8

    Retten serveres med ris og en blandet salat

  • {{recipeDoneText}} Lammekød på spyd

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier