Lammekebab på spyd med laurbærblade

Sådan gør du

  • 1 Pisk peberblanding, citronsaft, hakket hvidløg, olivenolie, spidskommen, salt og peber sammen til en marinade.
  • 2 Skær lammekødet i stykker på 3 x 3 cm.
  • 3 Mariner kødet i køleskabet 30 min.
  • 4 Læg træspydene i vand ca. 10 min.
  • 5 Sæt kødet på spydene skiftevis med laurbærblade og courgetter i stave.
  • 6 Kog majskolberne ca. 10 min. i letsaltet vand.
  • 7 Køl dem af og skær majskornene af kolben.
  • 8 Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i tern.
  • 9 Skær rødløget i tern og vend med tomat og majs samt chili i små tern. Rør balsamico, olivenolie, salt og peber sammen.
  • 10 Hæld dressingen over salsaen.
  • 11 Lad det trække ca. 10 min. Skyl bulguren grundigt under koldt vand og kog den 8 - 10 min. i letsaltet vand.
  • 12 Vend den varme bulgur med skyllede spinatblade og lidt olivenolie.
  • 13 Grill lammespydene ca. 5 min. til kødet er rosa indeni. Lad dem hvile et par minutter og server med bulgur, majs tomatsalsa og brød.
  • {{recipeDoneText}} Lammekebab på spyd med laurbærblade

Opskriften er udviklet af