Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Start grillen op.
  • 2 Rids fedtsiden på culotterne med en skarp kniv på kryds og tværs.
  • 3 Kødet pensles med 1 spsk olivenolie og krydres med salt, peber og timian.
  • 4 Grill culotterne i 15-20 min. og vend dem undervejs.
  • 5 Brug et stegetermometer –ved 55-60 grader er stegen rosa og ved 65 grader er den gennemstegt.
  • 6 Lad kødet trække 10-15 min. før udskæring.
  • 7 Skær squashene i lange skiver af 1 cm tykkelse og skær peberfrugterne i kvarte stykker.
  • 8 Pensl dem med 2 spsk olivenolie og grill dem i ca. 10 min.
  • 9 Vend dem flere gange undervejs.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Skær de grillede grøntsager i mindre stykker og vend dem med fetaost og plukket basilikum.
  • 12 Servér skiver af lammeculotten med de grillede grøntsager og kogte eller bagte kartofler.
  • Så er det spisetid! Lammeculotte med grillede grøntsager

Tip

Kartoflerne kan også lægges i en foliebakke og tilberedes på grillen. Culotterne kan også steges i ovnen. Brun kødet godt af på en pande, krydr med salt, peber og timian, og sæt dem i ovnen 20 min. ved 185 grader. Husk at lade kødet hvile før udskæring.

Opskriften er udviklet af