Lammeculotte med grillede asparges og vilde ris

Sådan gør du

  • 1 Læg lammeculotterne på en lille ildfast form og drys med salt og peber. Steg culotterne i ca. 20 minutter.  
  • 2 De grønne asparges skylles og blancheres kort i let saltet vand.
  • 3 Cocktailtomaterne skylles og der skæres et lille kryds i toppen. Sammen med de friske asparges grilles de på en varm pande i olie. Tages op når de har fået farve og stadig er ”sprøde”.  
  • 4 Stegeskyen fra lammeculotten hældes i en gryde sammen med bouillonen, reduceres og smages til med salt og peber.
  • 5 De vilde ris koges møre i letsaltet vand og slås løse med en gaffel.
  • 6 Den nedkogte lammesky hældes på en tallerken og det øvrige anrettes smukt oven på.
  • {{recipeDoneText}} Lammeculotte med grillede asparges og vilde ris

Opskriften er udviklet af