Lammeculotte med æblegremolata

Energiinformation

  • Energi pr. person 2072 KJ
  • Energi pr. person 541 Kcal
  • Protein 45 %
  • Kulhydrat 3 %
  • Fedt 52 %

Sådan gør du

  • 1

    Lammeculotte

    Rids fedtkanten på lammeculotten og krydre godt med salt og peber. På en varm pande med lidt olie brunes lammet af på alle sider.
  • 2 Sæt lammet i ovnen ved 150 ºC i 17-20 minutter. Lad det trække i 5 min før culotten skæres i skiver. 
  • 3

    Æblegremolata

    Hak en håndfuld bredbladet persille fint, inkl. stilkene. 
  • 4 Skær et æble i meget fine tern. 
  • 5 Bland det hakkede persille sammen med ingefær og hvidløg. 
  • 6 Riv skallen af en citron. 
  • 7 Vend det hele sammen med olivenolien. Smag til med salt, peber og eventuelt en smule æbleeddike. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Lammeculotte med æblegremolata

Opskriften er udviklet af