Lammeboller med appelsinglacerede gulerødder

Lammeboller med appelsinglacerede gulerødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Farsen røres sammen.

  • 2 En gryde med vand koges op.
  • 3 Farsen formes til boller med en spiseske.
  • 4 Et lag boller kommes i vandet én ad gangen.
  • 5 Bollerne koges i 7-8 min. indtil gennemkogte.
  • 6 Tages op med hulske og resten af farsen formes og koges til boller.
  • 7 Boillonen koges op i en gryde.
  • 8

    Smør og hvedemel røres sammen til en smørbolle og kommes i gryden.Saucen koges under omrøring i ca. 5 min. Dild kommes i saucen og smages til med salt og peber.

  • 9 Gulerødderne halveres og skæres i 1 cm tykke stave, svitses i smør på en pande og drysses med salt.
  • 10

    Sukker drysses over og smeltes. Hvidvinseddike og appelsinsaft tilsættes. Gulerødderne koges møre, men ikke bløde, under låg i ca. 5 min.

  • {{recipeDoneText}} Lammeboller med appelsinglacerede gulerødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier