Lammebøffer med tomat cous-cous

Energiinformation

  • Energi 2163 kJ
  • Energi 5151 kcal
  • Protein 29 g
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrat 44 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1

    Riv hvidløg fint på den fine side af et rivejern og rør det sammen med 2 spsk. olivenolie, salt og peber. Vend lammekødet deri og lad det marinere i 30 minutter. 

  • 2

    Kom cous-cous op i en stor skål, vend det godt sammen med olivenolie og kogende hakkede tomater. Lad det trække i 15 minutter og smag til med salt og peber (tilsæt evt. lidt kogende vand, hvis den føles for tør). 

  • 3

    Skræl eller skrub gulerødder og snit dem i tynde, aflange strimler på et mandolinjern. 

  • 4

    Hak koriander groft og vend dem sammen spidskommen, citronsaft og sesamfrø, som derefter vendes sammen med gulerødder, smag til med salt og peber. 

  • 5

    Grill kødet på en varm grill eller grillpande i ca. 3-4 minutter på hver side. 

  • 6

    Anretning

    Anret bøfferne med gulerodssalat og tomat cous-cous.

  • {{recipeDoneText}} Lammebøffer med tomat cous-cous

Opskriften er udviklet af