Lam med rødbeder, gulerødder, grape og salvie

Energiinformation

  • Energi pr. person 5784 KJ
  • Energi pr. person 1377 Kcal
  • Protein 15 %
  • Kulhydrat 13 %
  • Fedt 72 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær gulerødder og rødbeder i tynde stænger. Kom en smule olie, salt og peber på.

  • 2

    Bag rodfrugterne i cirka 30 min ved 180 ºC. Eventuelt længere, hvis de er meget tykke. De skal være møre.

  • 3

    Rids skindet på lammeracken, krydr med salt, peber og finthakket salvie.

  • 4

    Brun lammeracken af på en pande med olie. Kom den i ovnen i 18 min ved 180 ºC. Lad kødet trække i 10 min, før det skæres ud.

  • 5

    I mellemtiden friteres 10-15 salvieblade i olie og kommes på fedtsugende papir.

     

  • 6

    Ingredienserne til vinaigretten røres sammen. 

  • 7

    Fileter grapefrugten. 

  • 8

    Anrettes på tallerken med rodfrugter i bunden og herpå grapefilet. Kom stykker fra lammeracken på og afslut med vinaigretten og de friterede salvieblade.

  • {{recipeDoneText}} Lam med rødbeder, gulerødder, grape og salvie

Opskriften er udviklet af