Laksetatar med stegte asparges og sprøde croutoner

Sådan gør du

  • 1

    Laksetatar

    Skær det ferske laksekød i tern.

  • 2

    Skær den røgede laks i tern.

  • 3

    Bland de 2 slags laks i en skål.

  • 4

    Skyl og skær tomaterne i kvarter; fjern kernerne, og skær herefter tomaterne i fine tern.

  • 5

    Bland tomat og laks.

  • 6

    Hak purløg fint.

  • 7

    Skyl limefrugterne, riv skallen fint, og pres saften.

  • 8

    Bland limeskal og limesaft i laksetataren sammen med purløg og olivenolie. Krydr med salt og peber.

  • 9

    Lad tataren trækken i mindst 30 minutter på køl før servering.

     

  • 10

    Croutoner

    Tænd ovnen på 200°.

  • 11

    Skær brødet i grove tern; vend med olivenolie, og drys med salt.

  • 12

    Rist brødternene i ovnen i 6-8 minutter, til de er gyldne og sprøde.

  • 13

    Stegte asparges

    Skyl aspargesene, og bræk den nederste, grove ende af. 

  • 14

    Steg aspargesene i lidt olie på en (grill)pande i 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. 

  • 15

    Servér laksetatar med lune croutoner og stegte asparges

  • {{recipeDoneText}} Laksetatar med stegte asparges og sprøde croutoner

Opskriften er udviklet af