Laksetærte med dild og feta

Sådan gør du

  • 1 Smuldr hvedemel, salt og smør sammen, tilsæt yoghurt og æg.
  • 2 Ælt dejen sammen.
  • 3 Læg dejen i en plastikpose og lad den hvile koldt i ca. 30 min.
  • 4 Rul dejen ud mellem 2 lag film.
  • 5 Beklæd et smurt tærtefad med dejen og stik den med en gaffel.
  • 6 Stil tærtefadet på køl eller stil det i fryseren til dejen er gennemkold.
  • 7 Bag derefter tærtebunden midt i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 10 min.
  • 8 Skær laksekødet i stykker, del broccolien i buketter og skær peberfrugten i tern.
  • 9 Læg laks, grøntsager og feta på tærtebunden. Pisk æg, mælk og dild sammen.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Hæld æggemassen over fyldet og bag tærten midt i ovnen ved 180° i ca. 30 min.
  • 12 Kog kartofler og bønner møre hver for sig.
  • 13 Pisk en vinaigrette af grov sennep, balsamico, ahornsirup og olivenolie.
  • 14 Smag til med salt og peber.
  • 15 Vend kartoflerne i.
  • 16 Server den lune tærte med sennepskartofler og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Laksetærte med dild og feta

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier