Laksesteak med grøn cous cous og persilleyoghurt

Sådan gør du

  • 1 Del broccoli i små buketter.
  • 2 Damp den i ca. 3 minutter.
  • 3 Afdryp og blend broccoli til en cous cous lignende konsistens.
  • 4 Tilbered cous cous som angivet på emballagen i vand tilsat presset hvidløg. Afkøl cous cous.
  • 5 Skær agurk i små tern og hak løget.
  • 6 Vend cous cous med blended broccoli, agurk, løg og rosiner.
  • 7 Tilsæt reven citronskal og citronsaft og dryp olivenolie over.
  • 8 Smag salaten til med salt og peber.
  • 9 Rør yoghurt med hakket persille og presset hvidløg.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Steg laksebøffen på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side.
  • 12

    Servering

    Server med grøn cous cous og persilleyoghurt.
  • {{recipeDoneText}} Laksesteak med grøn cous cous og persilleyoghurt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier