Laksepakker med sennep og broccoli

Sådan gør du

  • 1 Bland sennep og honning med salt og peber og gnid laksen godt ind i blandingen.
  • 2 Skyl broccolien og skær buketterne af.
  • 3 Skræl stokken og skær den i grove stykker.
  • 4 Skræl agurken og del den på langs, skrab kernerne ud og skær den i 1 cm tykke skiver.
  • 5 Bland spinat, broccoli og agurk med lidt salt og peber og fordel det i fire ”foliekuverter” (folie, der lægges dobbelt og foldes som en kuvert, der kan lukke helt tæt) og læg laksen oven på grøntsagerne.
  • 6 Kom et ½ glas hvidvin og en spsk smør i hver kuvert og luk den tæt.
  • 7 Sæt pakkerne i en 180 grader varm ovn i 8-10 min..
  • {{recipeDoneText}} Laksepakker med sennep og broccoli

Opskriften er udviklet af