Laksenuggets med stegte nudler og grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Kom olie på majskolbe og peberfrugt og steg grøntsagerne gyldne og sprøde på grillen eller panden. 
  • 2 Skær laks i tern (5x5 cm). Panér lakseternene i polenta og Holms rub. Steg derefter lakseternene på panden i olie i fem minutter ved middelvarme. Krydr med salt og peber. 
  • 3 Del blomkål i små buketter og steg også buketterne på panden. 
  • 4 Tilsæt også nudler på panden, til de popper. 
  • 5 Når nudler, blomkål og laks er færdig på panden, anrettes stykkerne på en tallerken. 
  • 6 Tilsæt også peberfrugt og majskolbe på panden. Afslut med frisk limesaft og hummus og mayonnaise til at dyppe i. 
  • {{recipeDoneText}} Laksenuggets med stegte nudler og grøntsager

Opskriften er udviklet af