Lakselasagne med spinatbechamel

Lakselasagne med spinatbechamel

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Tø spinaten op i en gryde.
  • 3 Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
  • 4 Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
  • 5 Kog saucen i 2 min
  • 6 Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med salt og peber og muskatnød.
  • 7 Skær laksen i store tern.
  • 8 Skær tomater i skiver.
  • 9 Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagne, spinatbechamel, tomat og laks.
  • 10 Gentag og slut med et lag spinatbechamel.
  • 11 Drys resten af osten over.
  • 12 Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 min.
  • 13 Servér lasagnen med brød.
  • {{recipeDoneText}} Lakselasagne med spinatbechamel

Tip

I stedet for laks kan du anvende ørred. Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes

Opskriften er udviklet af