Laks og peberrodscreme mellem butterdejssnegle

Sådan gør du

  • 1 Hver butterdejsplade rulles ud til ca. 20 x 18 cm.
  • 2 Dejen lægges i forlængelse af hinanden og presses sammen.
  • 3 Dild fordeles over dejpladerne.
  • 4 Dejen rulles sammen til en tyk pølse på ca. 20 cm.
  • 5 Pølsen skæres i ca. 1 cm tykke skiver.
  • 6 Sneglene lægges på en bageplade med bagepapir og presses let med håndfladen. Bagetid: 12-15 min. ved 200° på anden øverste ribbe.
  • 7 Sneglene afkøles på en rist. Kvark, peberrod, salt og peber røres sammen.
  • 8 Fløden piskes til skum og vendes i cremen.
  • 9 Sneglene lægges sammen to og to med creme og laks. Fadet kan evt. pyntes med salatblade.
  • {{recipeDoneText}} Laks og peberrodscreme mellem butterdejssnegle

Opskriften er udviklet af