Laks og Haricots verte i filodej med rødløgssmør og rosenkål

Sådan gør du

  • 1 Tø de frosne grøntsager i en sigte og tør dem i et klæde.
  • 2 Kog finthakkede rødløg i honning og eddike - køl af og vend det med blødt smør og sennep.
  • 3 Rul det i pergament til en pølse og sæt det i køleskabet. Skær filodej i 12 kvadrater på 30 gange 30 cm. og opbevar dem under et fugtigt viskestykke (ellers bliver de tørre og knækker).
  • 4 Læg 4 stk. på bordet og pensl med æggehvide.
  • 5 Gentag processen, så hvert lag består af 3 stykker dej, hvor det sidste er smurt med æggehvide.
  • 6 På hver af de 4 stk. filodej placeres først haricots verte, derefter 1 stk. laks a 100 g og sidst 1 skive rødløgssmør.
  • 7 Krydr med salt og peber og fold filodejen godt rundt om ingredienserne.
  • 8 Bag dem 10 min i ovnen ved 200 grader på bagepapir til de er gyldne.
  • 9 Rist de optøede rosenkål i olivenolie på en pande, tilsæt rasp og krydr med salt og peber.
  • 10 Fordel dem i 4 cocotter, høvl parmesan over og gratiner dem i 2 minutter i ovnen ved 220 grader.
  • 11 Servér som forret med salat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Laks og Haricots verte i filodej med rødløgssmør og rosenkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier