Laks med sprød bønnesalat

Laks med sprød bønnesalat

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hæld kidneybønnerne op i en sigte, skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
  • 2 Skær peberfrugterne i små tern.
  • 3 Skær løget i tynde både.
  • 4 Hak hvidløget fint, og bland det med olie, vineddike, salt og peber til en dressing.
  • 5 Vend kidneybønner, peberfrugter og løg grundigt sammen med dressingen.
  • 6 Steg laksen ved jævn varme på en pande uden fedtstof 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  • 7 Servér laksen med bønnesalat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Laks med sprød bønnesalat

Tip

Drys evt. bønnesalaten med grofthakket basilikum eller persille eller finthakket frisk chili. I stedet for laks kan du anvende ørred.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier